Egyesület

Egyesületi tagságunk feltételeit úgy alkottuk meg, hogy az egész évben rendszeresen járó lovasoknak nyújtson - az érvényes tagság ideje alatt - állandó kedvezményt (a sima bérletünkhöz, illetve az alkalmankénti fizetéshez képest). Legyen szó akár hobbilovaglásról, akár tereplovaglásról, akár versenyzési szándékról, aki - legalább - heti egyszer lovagolna nálunk egy órát, és komolyan tartaná magát a rendszerességhez, annak megéri belépni egyesületünkbe.

Az egyesületi tagdíj fixen 30 000 Ft/fő/negyedév. A tagdíj teljes egészében lelovagolható: 10 x 60 perc lovaglást foglal magában (terepre és pályán lovaglásra is felhasználható). A 10 alkalom felhasználása után minden további edzés 3000/óra az adott negyedévben. (Összehasonlításképpen: nem egyesületi tagként, alkalmanként fizetve 4000 Ft egy óra, míg a sima 10 alkalmas bérlettel 3500 Ft.)

Saját lóval rendelkezőknek - akár nálunk tartják lovukat bértartásban, akár máshol - személyre szabottan egyeztetjük, mit foglal magába a tagsági díj, mely ez esetben a lovasoktatáson kívül felhasználható lókiképzésre, lemozgatásra is.

Iskolás gyermekek számára természetesen tudunk sportegyesületi tagságot igazolni.

Néhány megfontolni való:

1. Az egyesületi tagságot elsősorban az akár még kezdő szinten, de egy órát önállóan már lovagolni tudó vendégeinknek ajánljuk.

2. A le nem lovagolt alkalmak nem vihetők át, nem halmozhatóak a következő negyedévre.

3. Az egyesületi tagdíj lovastáborainkban is felhasználható - így a nyaralások időszakában is könnyen felhasználható a befizetett összeg. (Gyerektáboraink mellett igény szerint felnőtt tábort is szervezünk. Aktuális programjainkról mindig talál bővebb információt honlapunkon, és facebook oldalunkat is érdemes követni.)

4. A lovasaink számára szervezett egyéb szabadidős programjainkról (pl. kirándulás, piknikezés, kerékpározás, stb.) egyesületi tagjaink első kézből értesülnek.

További információkért keressen minket az Elérhetőségek menüpont alatt megadott telefonszámon vagy e-mail címen.